Tripeptide-R Neck Repair

  • 1 460,-
På lager
Artikkelnummer: VDK03970
Del

Tripeptide-R Neck Repair er en korrigerende behandling spesifikt formulert for halsen, for å redusere tidlige til avanserte aldringstegn på halsen. Ved å kombinere tre korrigerende teknologier med et fuktighetsgivende system styrker formelen hudens substans og støtter hudens motstandsdyktighet overfor synlige aldringstegn på halsen. Formlen som inneholder 0.2% ren retinol og beriket med 2.5% tripeptidkonsentrat og 5.0% glaucinkompleks, er klinisk dokumentert til å redusere utseende av flere aldringstegn på halsen inkludert horisontale halslinjer, kreppet halshud og forbedring av halsens fasthet. Formelen som er spesielt utviklet for halspartiets delikate hud, passer til daglig bruk og komplementerer profesjonelle behandlinger. 

• Klinisk dokumentert for å redusere utseende av flere aldringstegn på halsen inkludert horisontale halslinjer, kreppet halshud og mangel på fasthet

• Komplementerende hjemmepleieprodukt til profesjonelle behandlinger for å konturere halsen, eksempelvis fettfjerningsbehandling med kulde (kryolipolyse)


Bruk:
Påfør 1-2 pumpetrykk annenhver kveld fra décolleté til kjevelinjen ved å massere produktet i en oppadgående bevegelse. Etter en uke økes bruken til en gang hver kveld, deretter to ganger daglig, alt etter toleranse eller etter profesjonell anbefaling.

ADVARSEL Unngå øye- og leppeområdet. Skyll straks med rikelig vann ved kontakt med øynene. Ikke bruk på skadet eller irritert hud. Bruk sparsomt og ikke hver dag før din hud har vendt seg til det. Vanlige reaktioner på retinol kan omfatte mindre til moderat rødme, flassing og svie. Hvis du opplever noen av disse reaksjonene, avlsutt bruk av produktet i noen dager. Hvis irritasjonen utvikler seg og vedvarer, avlsutt bruk og kontakt lege. Hvis du aldri har brukt retinolprodukter før, må du begrense bruken til to ganger i uken, og deretter øke frekvensen gradvis, fra annenhver kveld, til en gang om kvelden, og til slutt til to ganger om dagen, avhengig av toleranse. Retinol har en tendens til å øke lysfølsomheten. Påfør alltid bredsprektret solbeskyttelse når du bruker retinolprodukter og fortsett med å bruke solbeskyttelse i en uke etter endt bruk av retinol. Ikke bruk i kombinasjon med andre retinolprodukter. Bruk fugtighetskrem daglig og etter behov. Kun for ekstern bruk.


Nøkkelingredienser:

  • 0.2% Ren retinol 

Innkapslet for å sikre en jevn, ensartet virkning 

Halsspesifikk dose for halsens delikate hud, passer til daglig bruk 

Fremmer cellefornyelse på hudoverflaten 

Forbedrer utseende av fine linjer og aldringstegn

  • 2.5% Tripeptid-konsentrat

Styrker hudens motstandsdyktighet 

Forbedrer følelsen av hudens fasthet og gir en oppstrammende effekt 

Forbedrer utseende av fine linjer og aldringstegn

  • 5.0% Glaucin-kompleks

Alkaloid utvunnet fra gul valmuefrøplante