AOX+ Eye Gel

  • 1 070,-
På lager
Artikkelnummer: S1110503
Del

Pleie med antioksidanter for området rundt øynene som reduserer rynker og tretthetstegn.


AOX+® Eye Gel inneholder en patentert C-vitamin-teknologi, som bygger på en synergisk antioksidant-kombinasjon. Produktet bidrar med å beskytte det sarte området rundt øynene mot oksidativt stress og gjenoppfrisker huden under øynene samt reduserer hevelser. En avansert gelé-struktur betyr at de aktive ingrediensene kan formuleres i en oppløsning med den optimale pH-verdi i et transportsystem som gir maksimalt opptak og effekt. AOX+® Eye Gel forebygger aldringstegn samtidig som den korrigerer eksisterende pigmentering. Sammen med en lett massasje rundt øynene sørger ruscus aculeatus for å øke mikrosirkulasjonen mens formuleringen med koffein forbedrer dreningen for å redusere hevelser. Brukt daglig vil den forebyggende og korrigerende behandlingen motvirke tretthetstegn og gjenskape et friskt, livlig uttrykk i området rundt øynene.

  • Forebygger tegn på tidlig aldring og korrigerer eksisterende pigmentering
  • Kontrollerer reaktive oksygen forbindelser (ROS) i huden
  • Styrker huden
  • Reduserer hevelser under øynene


Bruk:
Påfør 1–2 pumpetrykk per øye hver morgen. Påføres under og på hver side av øyet samt på brynsbenet. Hold en avstand på 3 millimeter fra slimhinnene rundt øyet. Påfør ikke produktet i øyekroken nær tårekanalen, under øyebrynet eller på øyelokket.


Nøkkelingredienser:

  • Antioksidantkombinasjon - 1% phloretin, 5% rent c-vitamin (I-askorbinsyre) og 0,5% ferulasyre

En synergisk kombinasjon av antioksidanter bidrar til å nøytralisere frie radikaler, forebygge fremtidige tegn på aldring og redusere synligheten av sirkler under øynene, fine linjer, rynker og ujevn hudtone.

  • Musetorn

Musetorn: Denne ingrediensen er utvunnet fra en liten eviggrønn busk fra Vest-Europa og bidrar til å redusere hevelser

  • Koffein

Denne ingrediensen bidrar til å redusere synligheten av mørke ringer under øynene, for et mer våkent og oppfrisket utseende